RSS Feed

Scrie-i…

vezi toate articolele de
08 Mar 2013 la 12:22 33 comentarii 2419 vizualizari.

… mamei tale aici.

Dacă te emoţionezi prea tare şi nu-ţi ies cuvintele aşa cum ai vrea, dacă, din tulburări omeneşti, eşti certat sau supărat cu mama ori dacă pe mama o mai poţi găsi numai în mintea şi inima ta, spune-i ce ai vrea să ştie aici.

Uite, încep eu: iartă-mă, mamă, pentru toate prostiile pe care le-am făcut şi pe care, mereu cu grăbire, le fac, dar şi pentru cele care vor veni cât vii vom fi. Sunt parte din tine, mamă, chiar dacă nu sunt partea cea bună. Aceea rămâne la tine, iar din ea ne înfruptăm şi creştem şi mici, şi mari în fiecare zi şi eu, şi fratele meu. Preaiubita mea, îngăduie-mă şi astăzi fiindcă tocmai asta nu ştiu să-ţi arăt. Sărut mâna, mamă!

Voi lua cuvintele tale şi aşa se va scrie acest text. Vorbeşte cu mama…

Vio:

Mama,iarta-ma daca n-am reusit sa simt niciodata dragostea ta pentru mine.Iarta-ma ca acum nu mai am nevoie de dragostea ta.Ai facut,totusi,multe lucruri bune pentru mine.Atata cat ai putut si cat ai stiut.E vina mea ca ma asteptam mereu la mai mult.
Sa fii sanatoasa si sa ai zile senine.

     

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


Etichete:


33 comments
 • 1

  Mama,iarta-ma daca n-am reusit sa simt niciodata dragostea ta pentru mine.Iarta-ma ca acum nu mai am nevoie de dragostea ta.Ai facut,totusi,multe lucruri bune pentru mine.Atata cat ai putut si cat ai stiut.E vina mea ca ma asteptam mereu la mai mult. Sa fii sanatoasa si sa ai zile senine.

 • 2

  Oamenii nu au cum să ierte. Nici nu li se cere să facă asta. Nu vă grăbiți cu iertarea căci s-ar putea să vă alegeți cu opusul ei. Încât mai bine ați fi continuat să faceți rele sau nu v-ați fi născut. Numai Bunul D-zeu are posibilitatea să ierte, să iubească ori să se mânie. Iar dracul este infantil pe lângă ce vă poate face D-ul atunci când se mânie.

 • 3

  Infantil e sinonimul lui mic copil, moftu? :roll:

 • 4

  Infantil în ideea de a nu mai considera că cel rău ar deține ceva. Deoarece toate câte îi cântă în strună sunt defapt răpite de la D-zeu. Și sunt ale lui D-zeu. Așa cum și Iadul cu tot ce este și urmează să fie în el este tot al lui D-zeu.

 • 5

  Înţeleg, moftu. :)

  Şi cu mamele cum rămâne? Care e părerea ta?

 • 6

  Nu părerea mea contează ci mamele. Părerea mea ar putea foarte bine să nu existe.

 • 7

  Păi, zi cu mamele.

 • 8

  Oricum, mai scris prea multe.

 • 9

  Bine, moftu. Chiar mă interesa ce ai de spus, dar fie după voia ta. :)

 • 10

  probabil :roll:

  PS: după ce probezi că am intenționat, poți să-mi pui pielea pe băț. :mrgreen:

 • 11

  Cum să probez, moftu? :roll:

  Pielea-n băţ nu-mi pun nici mie, darămite altora. :)

 • 12

  Orice faptă bună sau rea are și răsplată. Cineva tot trebuie să încaseze „răsplata”, ca să nu se facă risipă. Cu iertare sau fără, răsplata tot aceiași rămâne.

 • 13

  Zici tu?

 • 14

  Jos cu sarbatorile comuniste! :D

 • 15

  Cine ajunge să ierte cum îl/o taie capul, înseamnă că nu și-a furat-o îndeajuns. Deoarece și Antichrist o să vă „ierte” dacă vă întoarceți împotriva lui D-zeu. Până când copii voștrii vor uita că există vreun D-zeu. Deoarece lui dracu îi place mai degrabă să se scalde în sângele oamenilor, decât să putrezească în Iad. Ori să fie nevoit joace la două capete făcând-o pe îngerașul sau luând chiar chipul lui D-zeu, doar să vă piardă sufletele. După care va veni D-zeu ca să vă bage mințile în cap. Ca să întelegeți că nu ar trebui să vă folosiți de ce nu este al vostru.

 • 16

  Pentru D-zeu tot aurul din lume nu valorează mai mult decât cămașa zdrențuită a unui cerșetor.

 • 17

  Întrebarea este de ce nu a rămas Cristos în deșert după ce a învins ispitele? Putea foarte bine să-și facă veacul în pustie până albea de sfințenie, și tot n-ar fi folosit nimănui.

 • 18

  Mulțumesc Ana dar eu am scos-o la prânz la restaurant. Așa obișnuiesc de ceva vreme și e foarte bine. Apucăm să ne spunem verzi și uscate! De nereprodus .

 • 19

  Moftu,

  Revelație și Pat(m)os !

 • 20

  moftu,

  Şi cu mamele cum rămâne, suflete? :roll:

  Morringain,

  Ba nu! :D

  Ieri am primit o mulţime de e-mailuri din Elveţia, Spania, Italia şi Marea Britanie, niciunul din fostele ţări comuniste, exceptând, bineînţeles, România, de la colaboratori pe care-i ştiu şi personal, nu erau din alea de se trimit la toată lista de adrese. Toate aveau legătură cu 8 Martie.

  Zi-le şi celor care se bucură de zilele libere de 2 şi 3 mai, lipite de 1 mai, jos cu sărbătorile comuniste! ;) De fapt, de ele se va bucura toată lumea. :)

  Junghiul,

  Mişto! :) E, sigur că de nereprodus. De-ale noastre. ;)

 • 21

  Băi, Limbricu e incredibil!

 • 22

  ?!

 • 23

  Băi, Limbricu e incredibil!

 • 24

  Ai aterizat în spam, nimic spectaculos. Mie mi se-ntâmplă asta frecvent.

  Altfel, complet de acord. Limbry chiar e incredibil.

 • 25

  Incredibil este cum se vând mamele. Iar a doua zi, aceia/lea care și-au vândut mamele, se adună să facă împărțeala. După care mamă s-a vândut sau nu s-a vândut. Mamele la nevoie se cunosc, mai ales când nevoia te determină să le greșești.

 • 26

  moftu,

  Te rog să decriptezi, domnule.

 • 27

  Ana, oi fi primit tu felicitari din alte tari, dar asta e o sarbatoare comunista. Cehii au si scos-o dupa 1990, pentru ca nimeni – in afara de comunisti – nu o agrea. De altfel, si cand au reintrodus-o acum cativa ani, tot comunistii au fost cei care au facut asta.

  Oricum, mie mi se pare aiurea de tot. Nu cred ca suntem toate femeile la fel si nici nu cred ca avem nevoie de o zi anume in care sa fim apreciate. Prefer sa fie dupa merit, cand e cazul, nu dupa conventie.

 • 28

  Să nu devină povestiri de criptă.

 • 29

  Pe mine nu mă deranjează sărbătoarea. Mai bine o zi în calendar decât niciuna. Pentru că uni/le care nu simte, nu vede sau nu aude, nu crede. Este bine să mergi și pe ideea că timpul și spațiul trebuie mai întâi ocupat. Nici măcar prețul pe care se vând mamele nu mă intrigă. Încât, până și o femeie de moravuri ușoare ajunge să valoreze mai mult decât o mamă. Gravitatea faptului este tocmai aceia că se face vânzarea, indiferent de preț.

 • 30

  Nu fii rhea, de la greci ni se trage!

 • 31

  Morringain,

  Cum vrei tu, darling. Azi avem napolitane cu cremă caramel pentru după.

  Da’ lumea face fix ce vrea, comunistă, necomunistă, treaba ei. ;)

 • 32

  Ana+Morringain

  Dragă Morri.desigur 8 Martie a fost pusă în tapet de comuniști dar eu am și acum felicitările făcute de copii mei la școală,în ele a pus toată dragostea lor !

  Uite un exemplu: „Azi e 8 Martie mamă de zua ta eu îți doresc sănătate și putere de muncă ! Partidul, mama și poporul ne pregătește viitorul ! Semnează …fiica ta D. ” :lol:

  și acum mă umflă râsul,când o recitesc…așa a fost îndrumată de învățătoare să scrie :lol:

 • 33

  Identic și la fel se manifestă „dictatura” lui Lucifer pe pământ. Deși Lucifer și-a furat-o de mult când i-a luat urma lui Isus în Iad și a înțepenit acolo încercând să-l scoată pe Isus din „scorbura” măsi. Pe unde numai Isus știe cum să se bage și să iasă. Pe pământ însă lucrurile au câpătat din păcate o inerție. Îngerii continuă să cadă iar alții să se ridice. Uni m0rții învie dar deocamdată nu pot fi văzuți de toată lumea. Alții aparent vi se fac ca m0rți. Nimic nou sub Soare. Atâta timp cât D-zeu te vinde lui dracul și dracul zice că nu ești bun/ă de nimic. Cum poți pretinde că i-ai fost sau ai putea să-i fi vreodată de folos lui D-zeu? Fiecare trebuie să demonstreze mai întâi că D-zeu nu vinde iluzii, dacă vrea să-și scape pielea lui/ei și pe a altora.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
13 decembrie înseamnă în fiecare an ziua mea de naştere, iar acum, în 2010, este a 37-a. Iubesc o fetiţă de 9 ani, a cărei mamă, dintr-un uriaş privilegiu, sunt, care îmi spune în fiecare zi că mă iubeşte incomensurabil. Îi place ei sonoritatea cuvântului. Barbarul pe care-l iubesc „frizează“ geniul – zilnic, flagrant şi întotdeauna emoţionant. Epos. Mama şi tata sunt doi frenetici adolescenţi de 60 de ani. Fratele meu e rocker practicant, un tip frumos şi deştept. Îl ador. Am 7 prieteni foarte apropiaţi, fiindcă au fost singurii care n-au reculat, aşa cum fac oamenii cel mai adesea atunci când le înfăţişezi abrupt sentimentele pe care le ai pentru ei sau când, la fel de dur ori poate mult mai, le spui scurt ce nu-ţi convine. Ei nu cred că sunt intruzivă. Deşi sunt. Împreună cu toţi aceşti oameni practic zilnic un sport extrem: exprimarea liberă. Ne place, ne oboseşte, ne scoate din ritm şi din sărite, dar ne salvează.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!